Lomat on vietetty. Uskomatonta, miten nopeasti lähes kaksi kuukautta vierähtää.
Olen jälleen aloittanut loman jälkeen uuden elämän ja elänyt nyt kaksi ja puoli päivää Antti Heikkilän ruokaohjeilla (sunnuntai-iltana lankesin Tuplaan.) Tämä kaalipata oli nopea tehdä ja maultaan ihan herkullinen. Tärkeää on muistaa jättää kaali al denteksi.
Kaali-jauhelihapaistos
400 g jauhelihaa
1 pieni sipuli
1/2 chilipaprika
merisuolaa
1/2 pienehkö kaali
Paista jauheliha, sipuli ja chili. Mausta suolalla. Lisää suikaloitu kaali ja kuullota kunnes väri muuttuu.
Ohje löytyy Heikkilän useammastakin kirjasta. Minä nappasin sen teoksesta Ravinto & Terveys (2010).
Antti Heikkilän reseptissä on chiliä ja valkosipulia (ei sipulia). Tein valkosipuli-chili-version ja se oli todella hyvää.
VastaaPoista