Alkupaloiksi sopivat italialaistyyliset pienet mozzarellaleivät. Herkullisia, kauniita ja nopeita valmistaa!
patonkia (käytin ranskalaista sekä maalaispatonkia)
vihreää pestoa
aurinkokuivatuista tomaateista muusattua tahnaa
mozzarellaa
kirsikkatomaatteja
rucolaa
cocktailtikkuja
Leikkaa patonki noin 1,5 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Voitele osa pestolla ja toiset tomaattitahnalla. Lisää siivu mozzarellaa. Päälle puolikas kirsikkatomaatti. Pujota cocktailtikku rucolan lehteen ja pistä tomaatti-juustoleivän läpi.
Päälle voi vielä lorauttaa kevyesti oliiviöljyä sekä pyöräyttää kevyesti myllystä suolaa ja pippuria.
Ahhh... nämä mozzarellaleivät muistuttavat minua kotimaani ja kuumia aurinkoisia italialaisia kesiä :)
VastaaPoistaKesä niistä tuleekin mieleen, kun ovat niin kauniin väriset :)
VastaaPoista