AVOKADOPASTA
(4 hengelle)
1 valkosipulinkynsi
½
chiliä
1
limetti
2
kypsää avokadoa
suolaa
mustapippuria
loraus
oliiviöljyä
kourallinen
basilikaa
kourallinen
lehtipersiljaa
1 dl raastettua pecorinoa
1 dl raastettua parmesaania
400–500
g spagettia
Hienonna valkosipuli. Poista chilistä siemenet, hienonna ja lisää tarjoilukulhoon. Purista sekaan limetin mehu. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avokado kuoressaan ja kaiverra sisus kulhoon. Hienonna yrtit ja raasta juustot. Lisää kulhoon suola, pippuri, oliiviöljy, yrtit sekä raastettu juusto. Sekoita ja tarkista suola.
Keitä spagetti ja ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä. Lorauta tilkka keitinvettä kastikkeen sekaan, ja sekoita spagetti kastikkeen. Raasta päälle parmesaania ja rouhi mustapippuria. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti