10. maaliskuuta 2012

Maailman helpoin kanawok


Pakastevokkivihannekset on ihan huippuja. Millään en jaksa itse pilkkoa ja hankkia kaikkia tarveaineita. Mieluummin pussi pakkasesta - ja se on siinä. Tällä kertaa käytin Finduksen rapsakkaa Classicia, joka sisältää porkkanaa, parsakaalia, minimaissia, vesikastanjaa ja palsternakkaa. Ohje wokkiin löytyy pussin kyljestä. Hiukan muokkasin sitä omaan makuun sopivammaksi.

Kalakastike ja soija on wokin perusaineksia. Niitä ei kannata jättää pois. Öljynä voi käyttää oliiviöljyä, rypsiöljyä tai seesamiöljyä.

Maailman helpoin ja maukkain kanawok

300 g kanasuikaleita
öljyä paistamiseen
1 pss (500 g) wok-vihanneksia
3 rkl soijakastiketta
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl kalakastiketta
1 tl öljyä

Sekoita mausteaineet keskenään. Ruskista kanasuikaleet. Lisää vihannekset ja wokkaa 6-8 minuuttia. Lisää kastike ja kuumenna.

Nautin wokin sellaisenaan ilman riisiä. Jälkkäriksi pakastemansikoita kermavaahdon kera.


Ei kommentteja: