1. huhtikuuta 2012

Paistettu parsa öljy-etikka-soijakastikkeella


Parsaviikot jatkuvat, sillä parsa on nyt parhaimmillaan. Se on tuoretta ja napakkaa.
Tällä kertaa paistoin parsaa voissa ja tein kylkeen pienen kastikkeen, jota voi käyttää myös kevyenä dippinä.

PAISTETTU PARSA & ÖLJY-ETIKKA-SOIJAKASTIKE

tuoretta parsaa
paistamiseen voita

loraus oliiviöljyä
loraus valkoviinietikkaa
loraus soijaa

Poista napsauttamalla parsan sitkeä osa. Kuumenna voi ja paista parsoja noin 3 minuuttia, kunnes saavat kauniin värin.
Sekoita öljy, viinietikka ja soija. Lorauta parsojen päälle tai dippaa parsat kastikkeeseen.



2 kommenttia:

Piparipulla kirjoitti...

Moi,
parsa on aivan ihana, eikö niin?
Minäkin tällä viikolla laitoin parsaa italialaisella reseptillä ja se maistui hyvältä!

Sanuliini kirjoitti...

Moicca! Parsa on ihanaa! Millaisella reseptillä sinä laitoit? Seuraavaksi kokeilen parmesanjuuston kera.