12. elokuuta 2012

Halloumi-kesäkurpitsapihvit


Mökillä kasvaa (liiankin) runsaasti kesäkurpitsaa, joten kaikki uudet ohjeet ovat enemmän kuin tervetulleita. Tämä ohje löytyi Yhteishyvä-lehdestä. Muutin alkuperäistä ohjetta sen verran, että lisäsin yhden munan ja paistoin pihvit uunissa. Pannulla niistä olisi varmasti tullut rapsakampia. Tämä minun versioni kävisi myös kasvislaatikon ohjeeksi.

HALLOUMI-KESÄKURPITSAPIHVIT

1 iso kesäkurpitsa
1 pkt halloumijuustoa
2 munaa
mustapippuria
(ripaus yrttisuolaa)

Raasta kesäkurpitsa ja juusto. Halutessasi voit valuttaa kesäkurpitsasta tulevan ylimääräisen nesteen pois. Lisää seokseen munat ja mausteet ja sekoita. Asettele lusikalla 9 pihviä uunipellille. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.

2 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Mielenkiintoinen ohje ! Enpä ole vastaavaan aiemmin törmännyt... pitänee kokeilla, tätäkin.

Sanuliini kirjoitti...

On tosi hyvää, ja maistui uskomattoman hyvältä seuraavanakin päivänä kylmänä ruisleivän päällä. Suosittelen kokeilemaan!