2. elokuuta 2011

Kaali-jauhelihapaistos Antti Heikkilän hengessä


Lomat on vietetty. Uskomatonta, miten nopeasti lähes kaksi kuukautta vierähtää.

Olen jälleen aloittanut loman jälkeen uuden elämän ja elänyt nyt kaksi ja puoli päivää Antti Heikkilän ruokaohjeilla (sunnuntai-iltana lankesin Tuplaan.) Tämä kaalipata oli nopea tehdä ja maultaan ihan herkullinen. Tärkeää on muistaa jättää kaali al denteksi.

Kaali-jauhelihapaistos

400 g jauhelihaa
1 pieni sipuli
1/2 chilipaprika
merisuolaa
1/2 pienehkö kaali

Paista jauheliha, sipuli ja chili. Mausta suolalla. Lisää suikaloitu kaali ja kuullota kunnes väri muuttuu.

Ohje löytyy Heikkilän useammastakin kirjasta. Minä nappasin sen teoksesta Ravinto & Terveys (2010).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Antti Heikkilän reseptissä on chiliä ja valkosipulia (ei sipulia). Tein valkosipuli-chili-version ja se oli todella hyvää.