16. tammikuuta 2011

Pekoni-homejuusto-herkkusienet uunissa

Illansuussa iski kesämieli. Ja onnistuivatkin yllättävän hyvin uunissa nämä kesän grilliherkut.

isoja herkkusieniä
Aurajuustoa
pekonia

Poista herkkusienten jalat ja käytä myöhemmin muussa ruuassa. Täytä sienten kolot juustolla ja kiepauta pekoni ympärille. Paista reunallisessa uunivuoassa 225 asteessa 25 minuuttia.

Karppauksessa menossa day 8. Vähän jo tökkii lihat ja makkarat. Kermoja ei pysty ajattelemaankaan. Huomenna taidan tehdä jotain kalajuttua. Onneksi sentään kreikkalainen ja turkkilainen menee pieninä annoksina. Ja mustaherukoiden kanssa on oikeesti hyvää.
Luulenpa, että karppien laihtuminen johtuu siitä, ettei vaan yksinkertaisesti pysty syömään paljoa näitä karppiherkkuja. Suklaata, keksejä, pizzaa, ruisleipää yms. pystyy syömään vaikka ei nälkä oliskaan...
Nukuin muuten pitkästä aikaa päiväunet ja heräsin uskomattomaan suklaahimoon.

Ei kommentteja: