24. elokuuta 2011

Nopea bruchetta


Löysin Lidlistä paketin jätti-isoja bruchettansiivuja, ja unohdin vhh-dieettiini samoin tein. Ei muuta kuin pilkkomaan sipulia ja tomaatteja.

Tomaatti-sipulibruchetta

vaaleaa leipää
tomaatteja
sipuli (käytin punaista)
(valkosipulinkynsi)
oliiviöljyä
suolaa, pippuria

Pilko sopiva määrä tomaatteja pieniksi kuutioiksi, samoin sipuli. Lorauta oliiviöljyä sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista leipäviipaleet kuumalla ja kuivalla pannulla. Varo, etteivät pala. Lusikoi tomaattimössöä reilusti leivän päälle ja nauti.
Minä istahdin parvekkeelle ja nautin kesäisestä illasta.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Bruchetta toimii aina. Kokeileppa laittaa joskus myös korianteria joukkoon. Superhyvää!

-Heidi