1. huhtikuuta 2012
Paistettu parsa öljy-etikka-soijakastikkeella
Parsaviikot jatkuvat, sillä parsa on nyt parhaimmillaan. Se on tuoretta ja napakkaa.
Tällä kertaa paistoin parsaa voissa ja tein kylkeen pienen kastikkeen, jota voi käyttää myös kevyenä dippinä.
PAISTETTU PARSA & ÖLJY-ETIKKA-SOIJAKASTIKE
tuoretta parsaa
paistamiseen voita
loraus oliiviöljyä
loraus valkoviinietikkaa
loraus soijaa
Poista napsauttamalla parsan sitkeä osa. Kuumenna voi ja paista parsoja noin 3 minuuttia, kunnes saavat kauniin värin.
Sekoita öljy, viinietikka ja soija. Lorauta parsojen päälle tai dippaa parsat kastikkeeseen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Moi,
parsa on aivan ihana, eikö niin?
Minäkin tällä viikolla laitoin parsaa italialaisella reseptillä ja se maistui hyvältä!
Moicca! Parsa on ihanaa! Millaisella reseptillä sinä laitoit? Seuraavaksi kokeilen parmesanjuuston kera.
Lähetä kommentti