15. elokuuta 2011
Vuohenjuustolla täytetyt paprikat
Tämäkin helppo ja herkullinen ohje löytyi Sikke Sumarin kirjasta Rakastan ruokaa! (2003). Sopii alkupalaksi, mutta myös pääruuaksi esimerkiksi pestolla täytettyjen herkkusienten kanssa.
Vuohenjuustolla täytetyt paprikat
3 paprikaa
3 luumutomaattia
6 basilikanlehteä
6 cm:n pötkö vuohenjuustoa
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista valkoinen osa ja siemenet. Halkaise tomaatit ja aseta paprikoiden sisään. Laita basilikanlehti tomaatin päälle. Leikkaa vuohenjuusto sentin siivuiksi ja lisää juustoviipale tomaatin päälle. Lorauta reilusti öljyä ja rouhi suolaa ja pippuria päälle. Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja paprikat ovat napakan kypsiä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti