24. lokakuuta 2011
Tulinen kanasalaatti
Rakastan tamperelaisen Thai Na Khon tulista kanasalaattia. Maanantai-illan kunniaksi päätin yrittää itse vastaavaa ihan vaan mututuntumalla.
TULINEN KANASALAATTI à lamä
300 g maustamattomia kanasuikaleita
pala keräkaalia
1 iso sipuli
punainen chilipaprika
ruukku korianteria
kalakastiketta
kuivattua chiliä
Pilko kulhoon kaali ja chilipaprika. Suikaloi joukkoon sipuli ja korianteri.
Laita paistinpannuun noin 1/2 litraa vettä ja kiehauta. Lisää ruokalusikallinen kalakastiketta ja ripaus kuivattua chiliä. Lisää kiehuvaan veteen kanasuikaleet ja anna kiehua kypsiksi. Valuta vesi pois ja mausta kanapaloja vielä tilkalla kalakastiketta. Lisää kana salaattiainesten joukkoon. Sekoita.
Kommentti: Ei kauaksi jäänyt esikuvastaan. Unohdin kuitenkin, että alkuperäisessä ohjeessa on myös tuorekurkkua. Eli sitä kannattaa seuraavalla kerralla lisätä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Nam, sanon minä!
Oli muuten vielä aavistuksen parempaa seuraavana päivänä. Vaatii sii kaalilta pienen maustumisajan. Samanhan toki ajaa kevyt kaalin suolaaminen.
Lähetä kommentti