26. syyskuuta 2011

Suppilovahveropasta

 

Mökkiviikonloppu päättyi metsäretkeen Kitisuolle. Metsä antoi auliisti antejaan, ja kotiintuomisina oli ämpärillinen puolukoita ja toinen mokoma suppilovahveroita.
Ensimmäinen suippiserä päätyi pastan joukkoon.

Suppilovahveropasta

tummaa kuivaspagettia
1 l suppilovahveroita
1 sipuli
nokare voita
2 dl kermaa
suolaa, pippuria
kourallinen parmesanraastetta

Laita pastavesi kiehumaan ja kypsennä pasta ohjeen mukaan.

Puhdista sienet ja pilko isoimmat palasiksi. Paista sieniä kuumalla pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää nokare voita ja paista myös sipulit. Lisää kerma, suola ja pippuri.

Valuta pasta ja lisää kastike pastan sekaan. Rouhi vielä pippuria päälle ja sekoita parmesanraaste sekaan.

Ei kommentteja: