17. toukokuuta 2011
Parsa-voitaikinarullat
Paras parsa-aika taitaa olla jo ohi, mutta päätin kokeilla uutta parsareseptiä. Parsa-voitaikinarullat sopivat hyvin napostelupalaksi tai vaikka sosekeiton kylkeen.
Parsa-voitaikinarullat
1 pkt lehtitaikinaa
1 pkt tuoretta vihreää parsaa
100-150 g parmesanjuustoa (ei valmiiksi raastettua)
1 muna
Napsauta parsoista kovat päät pois.
Sulata lehtitaikinalevyjä 15 minuuttia ja kauli suuremmiksi. Halkaise levyt ja ripota vasta raastamaasi parmesanraastetta levyille. Aseta parsa päälle (ei tarvitse keittää) ja kääri tiukalle rullalle. Voitele munalla ja ripottele vielä parmesanraastetta päälle.
Paista 225 asteessa 15 minuuttia.
Ohjeen löysin täältä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Kuulostaapa kivalta ja helpolta ohjeelta, käy hyvin vaikka kevään juhliin tarjottavaksi !
Tosi helppo ja nopea. Kannattaa käyttää runsaasti parmesaania, sillä se sopii niin mainiosti parsan kanssa.
Lähetä kommentti