14. syyskuuta 2011
Pekoni-ruusukaalisalaatti
Tämän helpommaksi ei karppiruoka voi tulla! Sateisena päivänä haluaa viettää mieluummin aikansa koluamalla puutarhamyymälöiden alelaareja kuin hellan ääressä. Tämän ruuan kanssa ei kauaa nokka tutissut!
Pekoni-ruusukaalisalaatti
350 g ruusukaaleja
1 pkt pekonia
loraus valkoviinietikkaa
suolaa, pippuria
Pese ruusukaalit ja leikkaa kanta. Puolita isoimmat. Laita suolalla maustettuun kiehuvaan veteen noin 5 minuutiksi. Pilko pekoni pannulle. Kypsennä, kunnes kaalit ovat al dente. Valuta kaalit ja lisää pekonin sekaan. Lorauta tilkka valkoviinietikkaa ja rouhi suolaa ja pippuria päälle. Sekoittele, kunnes kypsää.
Näyttää kuvassa vähintäänkin etovalta, mutta maku on loistava. Me gusta mucho!
Vinkin tähän reseptiin bongasin jostain blogista, enää en muista mistä. Siellä siihen oli lisätty myös pähkinöitä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Näyttää ihanalta!
-Heidi
Lähetä kommentti