14. syyskuuta 2011

Pekoni-ruusukaalisalaatti


Tämän helpommaksi ei karppiruoka voi tulla! Sateisena päivänä haluaa viettää mieluummin aikansa koluamalla puutarhamyymälöiden alelaareja kuin hellan ääressä. Tämän ruuan kanssa ei kauaa nokka tutissut!

Pekoni-ruusukaalisalaatti

350 g ruusukaaleja
1 pkt pekonia
loraus valkoviinietikkaa
suolaa, pippuria

Pese ruusukaalit ja leikkaa kanta. Puolita isoimmat. Laita suolalla maustettuun kiehuvaan veteen noin 5 minuutiksi. Pilko pekoni pannulle. Kypsennä, kunnes kaalit ovat al dente. Valuta kaalit ja lisää pekonin sekaan. Lorauta tilkka valkoviinietikkaa ja rouhi suolaa ja pippuria päälle. Sekoittele, kunnes kypsää.

Näyttää kuvassa vähintäänkin etovalta, mutta maku on loistava. Me gusta mucho!

Vinkin tähän reseptiin bongasin jostain blogista, enää en muista mistä. Siellä siihen oli lisätty myös pähkinöitä.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Näyttää ihanalta!

-Heidi