9. tammikuuta 2012
Tomaatti-mozzarellaleivät
Alkupaloiksi sopivat italialaistyyliset pienet mozzarellaleivät. Herkullisia, kauniita ja nopeita valmistaa!
patonkia (käytin ranskalaista sekä maalaispatonkia)
vihreää pestoa
aurinkokuivatuista tomaateista muusattua tahnaa
mozzarellaa
kirsikkatomaatteja
rucolaa
cocktailtikkuja
Leikkaa patonki noin 1,5 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Voitele osa pestolla ja toiset tomaattitahnalla. Lisää siivu mozzarellaa. Päälle puolikas kirsikkatomaatti. Pujota cocktailtikku rucolan lehteen ja pistä tomaatti-juustoleivän läpi.
Päälle voi vielä lorauttaa kevyesti oliiviöljyä sekä pyöräyttää kevyesti myllystä suolaa ja pippuria.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Ahhh... nämä mozzarellaleivät muistuttavat minua kotimaani ja kuumia aurinkoisia italialaisia kesiä :)
Kesä niistä tuleekin mieleen, kun ovat niin kauniin väriset :)
Lähetä kommentti