11. helmikuuta 2012
Browniet
Helppoa ja nopeaa suklaaleivonnaisohjetta metsästäessäni törmäsin Fannin & Kanelin mailman helpoimmat browniet -ohjeeseen. Löydät sen täältä.
Muokkasin ohjetta, sillä sokeria löytyi kaapista vain desi. Lopputulos oli herkullisen suklainen ja rouskuvan pähkinäinen. Kylkeen olisi sopinut hyvin nokare kermavaahtoa tai jäätelöpallo.
Browniet
75 g margriinia
1 1/3 dl kaakaojauhetta
2 munaa
1 dl (alkuperäisohjeessa 2 1/2 dl) sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
noin 3 dl pähkinöitä murskattuna (minulla oli sekoitus saksan-, pekaan-, ja cashewpähkinöitä)
Vatkaa munat ja sokeri kevyesti vaahdoksi. Sulata margariini ja lisää siihen kaakaojauhe. Lisää margariiniseos munavaahtoon. Sekoita varovasti joukkoon jauhot ja veitsellä pilkotut pähkinät.
Rutistele leivinpaperi ja asettele se 20 x 20 cm:n vuokaan. Levitä taikina ja tasoita pinta. Paista 175 asteessa 15-20 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa pieniksi neliöiksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Nam! En koskaan tehnyt brownija mutta tiedän että ne ovat tosi hyviä ^^
Sinun tekemäsi näyttää hyvältä!
Kiitos! Ja oli tosi hyvää. Suorastaan parempaa kuin mitä edellisenä iltana sain paikallisessa laaturavintolassa.
Lähetä kommentti