1. heinäkuuta 2011

Täytetyt paprikat loimulohella


Ruuanlaitto helteellä sucks. Siksi kaiken pitää olla nopeaa ja iisiä laittaa. Nämä olivat sitä ja vielä käsittämättömän hyviä. Yleensä käytän täytteeseen jauhelihaa tai broilersuikaleita, mutta kalahan on varsin passeli kaveri paprikalle.

Täytetyt paprikat

2 paprikaa
pala purjoa
pala loimulohta
yrttituorejuustoa
sitruunapippuria, yrttisuolaa

Halkaise paprikat ja poista siemenet. Kuullota purjosilppua pannulla. Pilko paprikoiden pohjalle lohta. Lisää purjosilppua ja mausteet. Lusikoi päälle tuorejuusto. (Voit myös sekoittaa täytteen aineet mössöksi.) Paista paprikoita 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Huom! Jos esikeität paprikat, niin paistoajaksi riittää 20 minuuttia. Itse tykkään siitä, että paprikat jäävät napakoiksi, enkä siksi keitä niitä.

Ei kommentteja: