16. helmikuuta 2011

Porsaanfile italialaisittain sienisoosin ja tagliatellen kera

Tänään teki ihan hirveästi mieli tehdä broileri saltimboccaa. Kaikki muut tykötarpeet löytyivätkin, mutta ei tuoretta salviaa. Kiersin kaksi suurta automarkettia ja välillä lepyttelin autossa palelevaa koiravanhusta. Mutta ei. Ehkä jonkun muunkin teki mieli tuota italialaisherkkua juuri tänään.

Vaihdoin kylmätiskillä lennosta kanan possuun ja ostin leivitettyjä porsaanfileitä (karppaus siis jäi unholaan - toistaiseksi). Kylkeen munatagliatellea ja herkkusienisoosia.

valmiiksi leivitettyjä possunfileitä
paistamiseen voita ja öljyä

herkkusieniä (tuoreena tai purkista)
purkki kermaa
1 rkl vasikanfondia
(soijaa)
mustapippuria myllystä

munatagliatellea (keittoaika 4 min)

Ruoka valmistui todella nopeasti. Samalla kun lihat paistuvat, kypsentyy pasta. Nosta lihat hetkeksi pannulta ja lisää kerma, sienet ja mausteet. Kiehauta.

Ja huomenna uudella innolla salvian metsästykseen!

Ei kommentteja: