2. helmikuuta 2011

Gordon Ramsayn täytetyt broilerinrinnat


4 isoa broilerinfileetä
8 tuoretta salvianlehteä
5 isoa lusikallista ricottaa
merisuolaa ja mustapippuria
8 parmankinkun viipaletta
1 1/2 rkl oliiviöljyä
kourallinen timjaminoksia

Leikkaa fileet vaakatasossa kirjan tapaan auki. Hienonna 4 salvianlehteä ricottaan, mausta suolalla ja pippurilla. Aseta 2 kinkkuviipaletta hieman päällekkäin. Laita salvianlehti keskelle ja päälle avoin kanaleike. Lusikoi neljännes ricottasta fileen keskelle ja sulje. Kääri filee parmankinkkuun. Kääri komeus kelmuun. Anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.
Kuumenna uuni 180 asteeseen. Lisää kuumaan paistinpannuun oliiviöljy. Ruskista fileitä 2 minuuttia molemmin puolin. Aseta jokaiselle fileelle muutama timjaminoksa ja nosta uunivuokaan. Paista uunissa 12-15 min, kunnes liha tuntuu kimmoisalta.
Anna vetäytyä foliolla peitettynä 5-10 min.
Ohje kirjasta Kevyesti Gordon Ramsayn tapaan (Multikustannus).

Ei kommentteja: