250 g tuoretta tai pakastettua parsakaalia
vettä ja suolaa keittämiseen
2 sipulia
1 rkl voita (tai 1 paketti pekonia)
2 munaa
2 dl kermaa
1/2 tl yrttisuolaa tai 1 tl suolaa
1/2 tl paprikajauhetta
pippuria
juustoraastetta
vettä ja suolaa keittämiseen
2 sipulia
1 rkl voita (tai 1 paketti pekonia)
2 munaa
2 dl kermaa
1/2 tl yrttisuolaa tai 1 tl suolaa
1/2 tl paprikajauhetta
pippuria
juustoraastetta
Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Suikaloi sipuli ja hauduta voissa tai pekonin kanssa. Levitä voideltuun vuokaan. Lisää parsakaali. Sekoita munat, kerma ja mausteet ja lisää vuokaan. Ripota päälle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin 40 min.
Alkuperäinen ohje karppaajilta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti